Kontakt oss

Verktøymannen ble etablert på Klepp i Rogaland i 2010 og har siden da markert seg som en viktig aktør innen nettsalg av verktøy til kunder over hele landet. Med fokus på god service og oppfølging har Verktøymannen fått et godt omdømme i markedet.

Selskapet har i 2018 fått ny eierstruktur, og varelageret er flyttet til større lokaler i Sandnes. Verktøyet som selges er av ypperste kvalitet – utvalget består av merkevarer som er kjent over hele verden.

For å møte konkurransen i markedet har Verktøymannen lagt sine produkter på et fornuftig prisnivå som tåler sammenligning – målet er å bli kjent som billigst i markedet! Kundene skal oppleve en sikker handel til en god pris!

Enten du er amatør, hobbysnekker, handyman eller proff håndverker, skal du vite at Verktøymannen har et klart ønske med sin virksomhet: Gjøre deg som kunde så fornøyd at du kommer tilbake.

Det målet skal vi nå gjennom verktøy som letter arbeidet – og som møter kundens krav til kvalitet, design, teknologi, sikkerhet, ergonomi, brukervennlighet og miljø. Og vi er stadig på jakt etter å utvide verktøyutvalget med nye, høyverdige produkter. Når det gjelder kravet til høy kvalitet, er vi urokkelige.
 
 
Adresse: 
 
Verktøymannen
Fabrikkveien 40
4323 Sandnes
 
Tlf: 99099092

E-post: post@verktoymannen.no

E-postadresse: post@verktoymannen.no